طراحی سایت، تولید اَپ و تبلیغات آنلاین

طراحی وبسایت های تخصصی و گردشگری، تولید اپلیکیشن موبایل و تبلیغات آنلاین

طراحی سایت، تولید اَپ و تبلیغات آنلاین

طراحی وبسایت های تخصصی و گردشگری، تولید اپلیکیشن موبایل و تبلیغات آنلاین

  • ۰
  • ۰

درباره چکاپ سئو سایت ( SEO Site Check-up ) و مزایای استفاده از این روش در افـزایش رنک

سایت های چکاپ سئو با بهره گیری از ابزار گوناگون مربوط به سئو، بخش های مختلف وبسایت ها را به صورت آنلاین بررسی می کنند. سپس گزارش جامعی را ارائه می دهند. این گزارش شامل موارد مختلفی است، که برای افزایش رنک نیاز به تعویض یا تغییر دارند. با خواندن این گزارش، دید وسیعی را از نحوه نگرش موتورهای جستجوگر نسبت به طراحی سایت خود به دست می آورید. خواندن این گزارش ها، صرفا اطلاعاتی از وضعیت کلی رتبه بندی را به کاربر نشان میدهد. اما برای افزایش رنک این گزارش ها نیاز به تفسیر توسط تیم سئو دارند.
تعریف سئو و هدف از انجام خدمات بهینه سازی سئو:
سئو به معنای بهینه سازی موتور جستجو است. هدف از انجام خدمات گسترده سئو به طور خلاصه افزایش رنک وبسایت است. Page Rank الگوریتمی است که توسط گوگل برای درجه بندی میزان اهمیت وبسایت ها به کار می رود و وبسایت ها بر اساس درجه اهمیتشان در صفحات جستجوی گوگل نمایش داده می شوند. هدف از انجام خدمات بهینه سازی سئو، افزایش رنک و راحت تر دیده شدن در صفحات نخست موتورهای جستجو است. در حال حاضر محبوب ترین موتور جستجو گوگل است و بسیاری از خدمات سئو برای راحت تر دیده شدن وبسایت ها، بعد از جستجوی کاربران در گوگل انجام می شوند.
درباره چکاپ سئو وبسایت:
سایت های چکاپ سئو با بهره گیری از ابزار گوناگون مربوط به سئو، بخش های مختلف وبسایت ها را به صورت آنلاین بررسی می کنند. سپس گزارش جامعی را ارائه می دهند. این گزارش شامل موارد مختلفی است که برای افزایش رنک نیاز به تعویض یا تغییر دارند. با خواندن این گزارش، دید وسیعی را از نحوه نگرش موتورهای جستجوگر نسبت به طراحی سایت خود به دست می آورید. خواندن این گزارش ها، صرفا اطلاعاتی از وضعیت کلی رتبه بندی را به کاربر نشان میدهد. اما برای افزایش رنک این گزارش ها نیاز به تفسیر توسط تیم سئو دارند، در نهایت انجام تغییرات ضروری روی طراحی وبسایت است، که رتبه سایت را افزایش می دهد. در ضمن سئو جز پویا ترین زمینه ها در بازاریابی الکترونیک است. به این معنا که فاکتورهای موثر در رتبه بندی سایت ها نوسط موتورهای جستجوگر، پیوسته در حال تغییر و به روز شدن هستند. برای مثال می توان از آپدیت های الگوریتم های مختلف گوگل از جمله Google Panda ،Google Penguin و Google Hummingbird نام برد.
فرآیند بهینه سازی سئو بسیار گسترده است اما لزومی به پیچیده کردن آن نیست. اگر تیم سئو به کار خود مسلط باشند این فرآیند در جهت افزایش رنک به خوبی پیش می رود، در غیر این صورت، این امکان وجود دارد که فرآیند بهینه سازی سایت کند و یا حتی متوقف شود. دلیل آن هم واضح است: الگوریتم رتبه بندی گوگل در حال حاضر شامل بیش از 200 فاکتور مختلف است. طبیعتا اگر تیم بهینه سازی سئو این دانش را نداشته باشد که روی کدام قسمت ها باید تمرکز کند، بازده کار پایین می آید.
گزارش چکاپ سئو سایت:
گزارشی که توسط سایت های چکاپ سئو ارائه می شوند شامل موارد مختلفی هستند که مهم ترین آنها عبارتند از:
1- Meta Title:
نحوه نام گذاری تگ عنوان صفحه بسیار اهمیت دارد. در این نامگذاری استفاده از کلمات کلیدی وبسایت توصیه می شود.
2- Meta Description :
شامل توضیحات مربوط به عنوان صفحه است. این توضیحات ( که در قالب تعداد محدودی از کلمات داده می شود ) تا حد ممکن باید به زمینه کاری وبسایت باشد.
3- Google Search Results Preview:
در این قسمت از گزارش، نمایشی از نحوه دیده شدن اطلاعات کلی سایت بعد از جستجوی کاربران ارائه می شود. این نمایش شامل نشانی وبسایت (URL) و Meta Title به همراه Meta Descriptio سایت است.
4- کلمات کلیدی:
در این بخش بیشترین کلمات کلیدی استفاده شده نمایش داده می شوند. کلمات کلیدی وبسایت تا جای ممکن باید نشان دهنده زمینه فعالیت آن سایت باشند. بات گوگل بعد از خواندن محتوای وبسایت اقدام به طبقه بندی سایت می کند. کلمات کلیدی سایت در این طبقه بندی نقش مهمی دارند.
5- تگ های H1 تا H6:
تگ های H یا Header شامل مطالبی هستند که در طراحی سایت برای شما اهمیت بیشتری دارند. برخی به اشتباه فکر می کنند که تگ های H صرفا سایز مطالب را بزرگتر یا کوچکتر نمایش می دهند. در صورتی که تگ ها اهمیت مطالب را برای بات گوگل تعریف می کنند. تگ H1 بیشترین میزان اهمیت را دارد و این اهمیت از در تگ H6 به کمترین میزان می رسد.
6- داشتن فایل Robots.txt:
این فایل دسترسی بات گوگل را به قسمت های مختلف سایت مشخص می کند. وجود داشتن این فایل در طراحی سایت ضروری است.
7- داشتن فایل نقشه سایت یا Sitemap:
در زمان طراحی سایت لازم است که این فایل هم لحاظ شود. این فایل مشخصات نشانی های وبِ موجود در یک وبسایت ( صفحات مختلف یک وبسایت ) را در خود دارد. بات گوگل با تشخیص این فایل و خواندن آن، راحت تر می تواند صفحات مختلف یک وبسایت را شناسایی کند.
8- کار کردن لینک های داخلی و غیره:
صفحاتی که به یک وبسایت لینک هستند، باید همگی باز شوند. در غیر این صورت صفحات لینک شده Broken Links به حساب می آیند، که رتبه وبسایت را پایین می آورند.
9- SEO-Friendly URL:
نشانی وبسایت باید با استانداردهای سئو هماهنگ باشد. مواردی مثل استفاده از کلمات کلیدی در نشانی وبسایت، Domain یا Subdomain بودن آدرس سایت، در نظر گرفتن نیازهای آینده در انتخاب آدرس و ... می توانند روی افزایش یا کاهش رنک وبسایت تاثیرگذار باشند.
10- :HTML Tags
در طراحی سایت نباید از تگ های HTML منسوخ شده استفاده کرد. تگ های استاندارد، بر اساس آخرین نسخه HTML ارائه می شوند. آخرین نسخه HTML در حدود 3 سال پیش ارائه شده است.
جمع بندی:
بالا بردن رتبه سایت از طریق بهینه سازی سئو فرآیندی زمانبر و چرخه ای است. هدف از انجام مراحل بهینه سازی سئو صرفا رسیدن به صفحه نخست نتایج جستجوی گوگل ( SERP ) نیست، بلکه هدف اصلی سئو ماندن یک وبسایت در صدر لیست نتایج جستجو، برای مدت زمان طولانی می باشد. این امر با حفظ تماس و مشورت کردن با یک تیم حرفه ای سئو میسر می شود.

  • ۹۶/۰۵/۱۲
  • شهاب مقتدر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.